Началникът на полицията в Бяла Слатина Деян Николовски използва нетрадиционен метод,

...
Началникът на полицията в Бяла Слатина Деян Николовски използва нетрадиционен метод,
Коментари Харесай

МВР шеф блъсна с патрулка колата на младеж в Бяла Слатина след наркосделка

Началникът на полицията в Бяла Слатина Деян Николовски употребява нетрадиционен способ, с цел да спре лек автомобил с млад водач след получена информация за наркосделка в ромската махала, заяви локалният уебсайт " ". 

В късния следобяд в петък полицейският началник блъснал с патрулния автомобил колата на 20-годишния лидер, а ударът е сниман от охранителна камера наоколо до кръстовището на улиците " Родопи " и " Бачо Киро " в ромската махала на Бяла Слатина.

От фрагментите се вижда по какъв начин след конфликта лекият автомобил " Ауди " се удря в табло на електроразпределителното сдружение, а от патрулката излизат униформени. 

По неофициална информация, 20-годишният водач на аудито се прибирал от вкъщи на локален престъпно проявен гражданин, който неведнъж е хващан да продава опиати. При претършуване на наложително спрения автомобил, под една от седалките е открита дрога.



В днешния бюлетин на Областната дирекция на Министерство на вътрешните работи във Враца липсва информация за съответния случай, само че е маркирано, че през уикенда на територията на Районното полицейско ръководство в Бяла Слатина е извършена профилирана интервенция с превантивна цел. Извършени са инспекции на търговски обекти, лица и моторни транспортни средства.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР